OVER BOAS
BOAS is een zwemclub voor mensen met een beperking. We staan open voor iedereen, van jong tot oud, van recreatieve tot topzwemmer. Geen enkele beperking wordt uitgesloten. We streven steeds naar een kwalitatief hoogstaande begeleiding voor iedereen, zowel individueel als in groep. Familie en vrienden zijn welkom om ook mee te komen zwemmen.

BOAS heeft zwemclubs in Neder Over Heembeek, Meise, Gent, Kortrijk, Wingene en Roeselare.

 Lees meer...
met dank aan onze partners

NIEUWS
  • Een zwem-band voor het leven: hoe uw organisatie met BOAS meer maatschappelijke impact genereert.Benieuwd hoe je als partner van BOAS waardevol kan bijdragen aan enkele SDG's zoals bv 'Goede gezondheid en welzijn'? Wat is voor u of uw organisatie haalbaar? Waar zijn jullie naar op zoek?
  • Welke van de 5 manieren om BOAS financieel te steunen kies jij?Laat je je favoriete webshop BOAS steunen door jouw aankoop? Zorg je dat je gift fiscaal aftrekbaar is? Of organiseer je graag een wafelenbak tijdens de warmste week?
  • Nieuw bij BOAS : Instaplessen.BOAS organiseert instaplessen voor zwemmers met een beperking die (opnieuw) moeten leren zwemmen met als doel te kunnen aansluiten bij de groepstraining.
  • Vertrouwenspersoon BOASDe vertrouwenspersoon bij BOAS is Wim Auwerx.
  • Gezinssport VlaanderenGezinssport Vlaanderen doet gezinnen bewegen. Door de aansluiting van BOAS-leden bij Gezinssport Vlaanderen kunnen krijgt je gezin toegang tot tal van activiteiten.
Meer nieuws